Zuzucan Markalı Amigurumi Örgü Bebekler (100% Elişi Yün Bebek Oyuncakları)

Posted: Haziran 5, 2010 in amigurumi örgü oyuncaklar, amigurumi örgü oyuncaklar bebekler, Değişik Hobi Önerileri, Ev Dekorasyon Trendleri, Ev Dekorasyon Yatak Odası, Hobi Dekorasyon, hobilerdekorasyonlar, LİMANGO, İndirim ve Kampanya Haberleri
Etiketler:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

zuzucan.com bebekleri amugurumi japon örgü sanatı oyuncakları

Zuzucan Markalı Amigurumi Örgü Bebekler (100% Elişi Yün Örgüsü Bebek Oyuncakları)

limango’nun Zuzucan kampanyasında ailenin üyeleri Yeşilseverler, Toprak, Yaprak, Kıpırcan, Kımılnaz, Dede, Anneanne karakterlerini bulabilirsiniz. limango.com alışveriş fırsatlarından faydalanmak isterseniz üyelik için limango davetiyesine ihtiyacınız var.

limango davetiyesi için TIKLAYINIZ (giriş kodu yerine davetiyede oluyor…)

Yeşilsever ailesi

Toprak: Egeli çiftçi, organik tarım tutkunu.

Yaprak: Organik tekstile ilgi duyuyor.

Kıpırcan-Kımılnaz: İkizler, sürekli hareket halindeler.

Dede-Anneanne: Torunları, hayatlarının en güzel hediyeleri.

zuzucan örgü oyuncaklar bebekler hobiler hobi önerileriDaha önce ‘Zuzucan’ adını duymayanlar varsa sizleri hem bu markayla hem de bebekleriyle tanıştırmak istiyoruz. Marka, Kosgeb, AB, Esob, Kişgem gibi çeşitli kurumlardan eğitimler ve danışmanlık alan bir kadın girişimci, Çiğdem Özdemir tarafından geçtiğimiz yıl kuruldu. Bebeklerin en önemli özelliği, evlerine destek olmak için çalışmak isteyen kadınların şiş ve tığ işlerinden oluşuyor olmaları. Özdemir bu projeye başlamadan önce, üç yıl kadar üzerinde çalışmış ve sonunda bizleri, çocukların sağlığını bozmayan, birbirinden sevimli bu bebeklerle tanıştırmış.

Bir önemli detay daha verecek olursak, Zuzucan bebekler, sigara içmeyem kadınlar tarafından, kokusuz bir ortamda üretilen ve Japon örgü sanatı amigurumi ile örülüyor. Bebeklere hayat vermek içinse bir hikayeden yola çıkılmış. Bu aileye yeni üyeler eklemek istendiği zaman ise kullanıcılarının hikayelerinden ilham alınıyor.

amugurami bebekler örgü oyuncaklar zuzucan.com hobi hobiler craft japon örgü sanatı oyuncakları bebekleri

amugurumi bebekler örgü oyuncaklar zuzucan.com hobi hobiler craft japon örgü sanatı oyuncakları bebekleri

hobiler hobi Zuzucan Markalı Amigurumi Örgü Bebekler el işi el örgüsü yün oyuncaklar

hobiler hobi Zuzucan Markalı Amigurumi Örgü Bebekler el işi el örgüsü yün oyuncaklar

About these ads
Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logo

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter picture

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook photo

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ photo

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )